fredag 24. februar 2017

Ferdig med emnet vennskap/kjærlighet

Da ble jeg ferdig med tolkning av emnet vennskap / kjærlighet i den ene livshistorien. Har tenkt litt på om det er nødvendig å tolke den andre historien. Den er mer eller mindre ferdig skrevet og analysert, så det er bare tolkningen igjen. De viser mer eller mindre samme bildet, bare at den ene fører til positiv tilpasning og den andre tror jeg viser mer negativ tilpasning i voksen alder. Samme utfordring i livet, men med ulike hendelser i livet.

Har også tatt Fem Faktor Modellens personlighetstest så resultatene av den skal også presenteres og beskrives, og så skal den sammenlignes med ting i livshistorien. Hadde vært greit om man kunne tatt Myer Briggs personlighetstest også, men det må man kanske kurses i. Det finnes en artikkel som nevner hva de ulike trekkene i FFM tilsvarer av trekk i MBPI (personality inventory), så da kan man finne ut hvilken personlighetstype man er i tillegg til bare trekkene.

En har også lagt navn på personlighetstypene i MBPI etter hvilket dyr man er i dyreriket og brukt  testen i klasserommet med barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar